Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Musiikkimaailma

Toiminnat yhdistyivät

Sunnuntai 21.2.2021 - Harri Pöyry


Tuntuu hyvältä, kun monta eri toimintoa on nyt yhdistynyt saman portaalin alle. Kauhea työ on ollut hoitaa monta eri toimintoa yhtä aikaa. Postitukset, paketoinnit, tilauksten käsittely eri toimijoina on ollut työlästä verrattuna siihen, että ne voidaan saman katon alla. Nopeuttaa, säästää, selkeyttää.  Monta hyvää asiaa on tullut.

Korona-aalto on kasvattanut nettikauppaa räjähdysmäisesti ja tämä ratkaisu helpotti työtaakkaamme. Asiakkaatovat tyytyväisempiä nopeampiin toimituksiin ja edullisempiin hintoihin.

Kaikki huono on nyt mennyttä aikaa ja teemme töitä iloisin mielin. 

Selkeytämme jatkuvasti toimintojamme ja mikä on hyväksi todettu se pidetään ja kehittämistä jatketaan niiltä osin missä on kehitettävää.

Tavaran kulku on nyt hyvää. Tuotteet lähtevät lähipaketteina asiakkaan lähimpään R-kioskiin tai lähikauppaan.

Maskeja pidetään ja niin myymäläasiakkaatkin pitävät. Vastuullista toimintaa. Pintoja desinfioidaan. Pidetään huolta, että tauti ei pääse leviämään ainakaan meidän osalta.

Infoamme nyt enemmän siitämitä meillä tapahtuu. Tuoteuutuuksista kerrotaan ja elämme ajassa.

Nyt on audio-interfacet suuressa suosiossa. Striimaus lisääntyy ja kotistudioiden rakentajia käy päivittäin ja nettiasiakkaille infotaan myös uusista mahdollisuuksista. 

Maailma on täynnä tavaraa ja meidän tehtävänämme on seuloa jyvät akanoista.  Pyrkimyksemme on myydä sitä tuotetta mikä on laadukasta ja millä saa hyvää jälkeä aikaiseksi. Kaikki voivat nykyään tehdä julkaisukelpoista materiaalia vaikka mobiililaitteilla ja missä vain.

"Miljoonan" studion voi rakentaa aivan minimaalisella rahoituksellla. Jos on jo soitin valmiina ja mikrofoni niin halvimmillaan studiosetti maksaa alle 100,- euroa ohjelmineen ja audio-interfacen kanssa.

Ei tarvitse välttämättä edes soitinta tai mikrofonia vaan musiikkia voi luoda tällaisen "miljoonastudion" kanssa ihan pelkästään ohjelmien instrumenttilooppien avulla.

Ei haittaa korona eikä muut paineet, kun voi mennä omaan terapiaistuntoon musiikin maailmaan.

Avainsanat: äänitys, säveltäminen, musiikin tuotanto, musiikin julkaiseminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini