Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Musiikkimaailma

Bändi tietokoneellasi

Torstai 3.2.2022 klo 12:18 - Harri Pöyry


Kehityskehittyy!  Ollaan siinä vaiheessa musiikintuotannossa kaiken kiireen ja vauhdikkaan menon keskellä, että tarvitaan nopeita apuvälineitä laadukkaan musiikin tuottamiseen. Uusia apuvälineitä on tullut paljon. Akai MPCX kaikki yhden raudan sisällä. Moniraitainen äänitysstudio - loopperi - sampleri - efektointi - miksaus - masterointi - audiot sisään ja ulos - midiliittimiä enemmän kuin paljon - kaikki yhdessä mukaan otettavassa paketissa.  Zoom Live L20 todella helppokäyttöinen livemikseri - moniraitainen äänitysstudio, efektointi - miksaus - masterointi - kuulokekuuntelu useille soittajille yhtäaikaisesti. Edullisia hyvälaatuisia laulu / äänitysmiksrofoneja lagattomasti tai langoilla. 

Langattomat systeemit ovat kehittyneet valtavasti. Digitaaliset järjestelmät eivät enää paljoa maksa ka kanavia yhtäaikaiseen käyttöön on riittävästi. Laulajat ja kitaristit voivat nauttia esiintymisestä paremmin kuin koskaan ennen. Kaikki toimii nyt langattomasti, häviöttömästi sekä häiriöttömästi. 

Ja sitten vielä Band In A Box!  Aivan käsittämätön musiikkiohjelma MAC tai Windows PC tietokoneille.

Sen käsittämiseen tarvitaan aikaa. Se on niin laaja ja mielenkiintoisia osa-alueita täynnä. Vaikka kaikkea ei pysty tässä huippumusiikinteko-ohjelmassa heti omaksumaan niin jokaiselle on varmasti osa-alue, josta innostuu aivan älyttömästi. Ohjelmasta saa joka päivä uusia ahaa-elämyksiä, vaikka kuukausiksi eteenpäivä. Tai oikeastaan loputtomasti, Uutta ihmetystä löytyy aina vaan lisää ja lisää.

Tässä pieni näyttö ja vain pieni osa ohjelman mahdollisuuksista videolla:

Avainsanat: bändisoitto, studiotyöskentely, musiikkituotanto, äänitysstudio


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini