Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Musiikkimaailma

Aika hurjaa!

Tiistai 15.2.2022 klo 13:37 - Harri Pöyry

Nyt ollaan jo niin pitkällä Band In A Box ohjelman käytössä, että moni tunnettu musiikintekijä käyttää ohjelmaa säveltämisen ja sovittamisen apuvälineenä. Ohjelmassa olevat rumpukompit ja muut soitinosiot ovat monella muusikolla julkaistujen tallenteiden osana. Osa soitosta on Band In A Boxin muusikoiden (Los Angelesin ja New Yorkin parhaita studiomuusikoita) soittamia komppeja ja riffejä ja jopa sooloja. Loput itse soitettuja tai muilla apuvälineillä tuotettuja.

Elokuva-, mainos-, studio-, ammattilaiset  ovat ottaneet Band In A Boxin tuottamisen apuvälineeksi. Nopeasti hyvää ja helpolla.

"Lopputulosratkaisee" tällä kiihkeällä musiikintuottamisen aikakaudella.

Tässä pieni esimerkki Band In  A Boxilla tuotettua musiikkia.

Hope you all like it.

Rob and Anne-Marie

These are the RealTracks we used:

Style is _12WALTZ.STY (12-String Rock Waltz)

1189:Bass, Electric, HardRockWaltz Ev 140
856:Guitar, 12-String Acoustic, Rhythm RockWaltzStrumming Ev 140
1186:Mandolin, Rhythm PopWaltz Ev 120
1181:Guitar, Acoustic, Fingerpicking PopWaltz Ev 120
855:Guitar, 12-String Acoustic, Rhythm RockWaltzPicking Ev 140
2451:String Quartet, Rhythm PopSwingChamber Sw 110
RealDrums [in style:RockModernWaltz^8-a:Snare, Open HiHat , b:Snare, Ride, Busy Kick
Additional Acoustic Guitar by Rob

 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Musiikkituotanto, säveltäminen, sovittaminen, hittibiisi

Bändi tietokoneellasi

Torstai 3.2.2022 klo 12:18 - Harri Pöyry

Kehityskehittyy!  Ollaan siinä vaiheessa musiikintuotannossa kaiken kiireen ja vauhdikkaan menon keskellä, että tarvitaan nopeita apuvälineitä laadukkaan musiikin tuottamiseen. Uusia apuvälineitä on tullut paljon. Akai MPCX kaikki yhden raudan sisällä. Moniraitainen äänitysstudio - loopperi - sampleri - efektointi - miksaus - masterointi - audiot sisään ja ulos - midiliittimiä enemmän kuin paljon - kaikki yhdessä mukaan otettavassa paketissa.  Zoom Live L20 todella helppokäyttöinen livemikseri - moniraitainen äänitysstudio, efektointi - miksaus - masterointi - kuulokekuuntelu useille soittajille yhtäaikaisesti. Edullisia hyvälaatuisia laulu / äänitysmiksrofoneja lagattomasti tai langoilla. 

Langattomat systeemit ovat kehittyneet valtavasti. Digitaaliset järjestelmät eivät enää paljoa maksa ka kanavia yhtäaikaiseen käyttöön on riittävästi. Laulajat ja kitaristit voivat nauttia esiintymisestä paremmin kuin koskaan ennen. Kaikki toimii nyt langattomasti, häviöttömästi sekä häiriöttömästi. 

Ja sitten vielä Band In A Box!  Aivan käsittämätön musiikkiohjelma MAC tai Windows PC tietokoneille.

Sen käsittämiseen tarvitaan aikaa. Se on niin laaja ja mielenkiintoisia osa-alueita täynnä. Vaikka kaikkea ei pysty tässä huippumusiikinteko-ohjelmassa heti omaksumaan niin jokaiselle on varmasti osa-alue, josta innostuu aivan älyttömästi. Ohjelmasta saa joka päivä uusia ahaa-elämyksiä, vaikka kuukausiksi eteenpäivä. Tai oikeastaan loputtomasti, Uutta ihmetystä löytyy aina vaan lisää ja lisää.

Tässä pieni näyttö ja vain pieni osa ohjelman mahdollisuuksista videolla:

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: bändisoitto, studiotyöskentely, musiikkituotanto, äänitysstudio