Handmade in Finland! Fazioli F308 ja Steinway konserttiflyygeleiden soundit koskettimistollasi. Linkki maailman kalleimpiin flyygeleihin. http://www.greatestcollectibles.com/10-expensive-pianos/…

Erittäin helppokäyttöinen ja nopea käyttöpaneeli. Kaikki mitä tarvitset on heti valmiina ja näkyvillä koskettimiston yläpuolella. Pimeässä tai valoisassa tilassa.

Generalmusic GEM käyttäjiä ovat lukuisissa levytyksissä Rick Wakeman (Yes), Jean Michel Jarre, Vangelis, Keith Emerson (Emerson Lake & Palmer), Stevie Wonder, Herbie Hancock, Don Grusin, Thomas Dawson (The Commodores), Billy Joel, John Tesh (USA pianisti joka on voittanut 6 musiikin EMMY palkintoa), Otmaro Ruiz ( levyttänyt lukuisten maailmantähtien kanssa mm Alex Acuna ja Frank Gambale), Jason Miles Grammy Awards voittaja (hän on tuottaja ja pianisti jonka kanssa ovat työskennelleet mm. Roberta Flack, Miles Davis, Luther Van dross, Chaka Khan, Vanessa Williams, Michael Jackson ja Sting, Miles Davis, Marcus Miller, Luther Vandross, Weather Report, Grover Washington ja monet muut A-luokan artistit)
Kiertueillaan Promega 2+ stagepianoa käyttävät Don Airey ja Rick Wakeman sen ylivoimaisen kestävyyden, helppokäyttöisyyden, ainutlaatuisen autenttisuuden, 
GEM triplepianopedaalilla saat Promega 2+ konserttiflyygeleihin mahdollisimman suuren autenttisuuden.
Tilaa pedaali  http://www.hjpdigital.fi/tuotteet.html?id=25580/560554



Satelliittitason laatustandardit. Laatua ja luotettavuutta Suomesta. 

Promega 2+ valmistuksen lIPC2 laatustandardi sama kuin satelliittien valmistuksessa käytetty IPC2 laatustandardi

Soundinäytteet. Äänitallenteet ovat tehty Generalmusic äänilaboratoriossa ja ovat kompressoitu ja optimoitu nettikäyttöön. Parhaan kuvan äänenlaadusta saa kuuntelemalla ääninäytteitä hyvälaatuisilla kuulokkeilla. Todellinen äänenlaatu ja koskettimiston kosketustuntuma paljastuu vasta kuitenkin Promega 2+ mallia itse kokeilemalla. 
Lisätietoa valmistajan sivuilta  http://www.generalmusic.fi/

DEMOT


Youtube