Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toiminnot yhdistyivät!

21.02.2021

Tuntuu hyvältä, kun monta eri toimintoa on nyt yhdistynyt saman portaalin alle. Kauhea työ on ollut hoitaa monta eri toimintoa yhtä aikaa. Postitukset, paketoinnit, tilauksten käsittely eri toimijoina on ollut työlästä verrattuna siihen, että ne voidaan saman katon alla. Nopeuttaa, säästää, selkeyttää.  Monta hyvää asiaa on tullut.

Korona-aalto on kasvattanut nettikauppaa räjähdysmäisesti ja tämä ratkaisu helpotti työtaakkaamme. Asiakkaatovat tyytyväisempiä nopeampiin toimituksiin ja edullisempiin hintoihin.

Kaikki huono on nyt mennyttä aikaa ja teemme töitä iloisin mielin. 

Selkeytämme jatkuvasti toimintojamme ja mikä on hyväksi todettu se pidetään ja kehittämistä jatketaan niiltä osin missä on kehitettävää.

Tavaran kulku on nyt hyvää. Tuotteet lähtevät lähipaketteina asiakkaan lähimpään R-kioskiin tai lähikauppaan.

Maskeja pidetään ja niin myymäläasiakkaatkin pitävät. Vastuullista toimintaa. Pintoja desinfioidaan. Pidetään huolta, että tauti ei pääse leviämään ainakaan meidän osalta.

Infoamme nyt enemmän siitämitä meillä tapahtuu. Tuoteuutuuksista kerrotaan ja elämme ajassa.

Nyt on audio-interfacet suuressa suosiossa. Striimaus lisääntyy ja kotistudioiden rakentajia käy päivittäin ja nettiasiakkaille infotaan myös uusista mahdollisuuksista. 

Maailma on täynnä tavaraa ja meidän tehtävänämme on seuloa jyvät akanoista.  Pyrkimyksemme on myydä sitä tuotetta mikä on laadukasta ja millä saa hyvää jälkeä aikaiseksi. Kaikki voivat nykyään tehdä julkaisukelpoista materiaalia vaikka mobiililaitteilla ja missä vain.

03.02.2022Uudet Band In A Box 2022 versiot nyt myynnissä.
03.12.2021Band In A Box 2022 n nyt täällä!
03.06.2021BAND IN A BOX 2021 MAC VERSIO ON NYT TÄÄLLÄ!
21.02.2021Toiminnot yhdistyivät!